Къде ми изчезна чорапът?

Къде ми изчезна чорапът?
4 февруари 2023

"Пак ми го няма чорапът! Къде ли е?“ се питаме всеки път, когато единият от чифта изчезне. Чували сме теорията за чорапеното чудовище, което яде чорапи докато спим, но колкото и логично да звучи, истината съвсем не е такава. За да разбием този мит ви даваме няколко идеи къде да търсите този избягал разбойник следващият път.

В обувките ви.

Твърде вероятно е просто да сте си събули чорапите след като сте се прибрали и да сте ги оставили в обувките си. Това е едно от първите места, на които трябва да погледнете.

Някъде около пералнята и сушилнята.

Сигурно изглежда очевидно, но често пъти истината е пред самите нас. Проверете във, зад, до и особено между пералнята и сушилнята. Чорапите имат силно изразено чувство за самосъхранение и често „бягат“ още с ваденето им след пране.

В самата пералня.

Понякога чорапът може да е  попаднал в „капанът“ на пералнята и да не може да излезе от там. Проверете добре в барабанът и по стените му, дали случайно не е останал мокър и самотен там.

Останал е вътре в някоя дреха.

В много случаи чорапът, воден от статичното електричество, „се хваща“ за някоя друга дреха с цел да се спаси от чорапеното чудовище и остава скрит в нея докато опасността не премине и притежателят му не го потърси. Не се учудвайте, ако намерите някоя странна подутина на някой ръкав на блуза или крачол на панталон. Чорапът е! Ето го!

В друг шкаф в скрина

Чорапът може да е изпуснат в бързината по невнимание, заклещен между други дрехи и попаднал случайно в друг шкаф.

Всички сме изпитвали това чувство на разочарование от липсата на чорап в момент, в който точно той ни трябва. Никой от нас няма нужда от това излишно напрежение в живота си, затова съветът, който можем да ви дадем е – носете щури чорапи с весели картинки и цветни шарки. Това няма да предотврати губенето им (за съжаление), но ще направи намирането им по-лесно. Веселите чорапи, цветните чорапи, шарените чорапи с различни фигурки и мотиви по тях се открояват и забелязват по-лесно навсякъде.

BE SOXY!

 

 

21 януари 2023
6 причини да носите щури чорапи

Щурите чорапи са нещото, което трябва да имате в гардероба си в днешно време. Всеки може да ги носи и в тази статия ще ви дадем 6 добри причини за това.

прочети още