За нас

 

"Щур'' е този, който въпреки всичко случващо се в света около нас, въпреки проблемите, натовареното ежедневие и еднообразие, успява да разчупи стереотипа и да внесе положителна енергия, добро настроение и свеж поглед над всичко това. Клише е, че "щастието се крие в малките неща", но ние силно го вярваме и затова създадохме ''BE SOXY!''. 

В "BE SOXY!'' сме щури! Обичаме забавлението, развлечението, веселбата, шегите и смеха. Наслаждаваме се на живота, опитвайки се да се съсредоточим именно върху тази негова позитивна страна. 

Нашата мисия е да разпространяваме радост по най-лесният начин. Как го правим ли? Като "носим" настроението си буквално. Носим щури чорапи. 

При нас ще намерите висококачествени чорапи, произведени в България с много любов и внимание. Материалите, които ползваме са специално подбрани, така че да покрият и най-високите изисквания за комфорт, удобство, мекота и подвижност. За направата на чорапите ползваме:

- селектиран дълговлакнест, пениран памук, който е изключително гладък и прави текстила мек и топъл;

- полиамидни и еластични нишки от най-горен качествен диапазон, благодарение на които чорапите са разтегливи и пасват перфектно по крака;

- вискозна коприна и бамбуково влакно с естествен произход;

- мериносова вълна и други специализирани и авангардни видове прежди, познати на пазара;

Чрез разнообразието от щури чорапи, които предлагаме, искаме да ви помогнем да създадете свои собствени модни изявления и тенденции, да изразите личността си и да заразявате с добро настроение на свой ред след това. 

Това значи да си SOXY! Да бъдеш цветен. Да бъдеш креативен. Да бъдеш различен. Да бъдеш SOXY... BE SOXY!